Välkommen till Dog Bows by Linnea

Dog Bows by Linnea erbjuder handgjorda hundrosetter i högsta kvalité, här finns det hundrosetter för alla tillfällen och alla hundraser. Mina utställningsrosetter är perfekta för Shih Tzu, Yorkshire Terrier, Malteser och även andra raser.

Mina hundrosetter är tillverkade i Sverige. Varje rosett är noggrant skapad med kärlek och dedikation, vilket gör varje produkt unik och av högsta kvalitet.

Jag har rosetter för olika hundraser, inklusive de efterfrågade Malteserrosetterna. Dessa är perfekta för malteser, men passar även andra hundraser.

Ett brett utbud av storlekar och stilar, vars noggranna design syftar till att passa dina unika krav på ett perfekt sätt!

Jag gör rosetter i flera olika storlekar så att du ska hitta något som passar perfekt till just din hund. “Mini puppy size” är menat för unga valpar och “Puppy size” passar bäst för lite äldre valpar eller mindre vuxna hundar. Om du vill ha något mitt emellan så kan “In-between size” vara det du söker. “Full size” är till större hundar från 6 kg och uppåt.

Jag erbjuder rosetter som är gjorda specifikt för Malteser och dessa kommer i par.

I butiken kan du också hitta den perfekta rosetten till din Yorkshire Terrier eller Biewer terrier. Alla hundar är unika och du kan läsa mer om de olika storlekarna och mina rekommendationer på informationssidan, så att du får en storlek som passar just din hund.

På baksidan av alla rosetter finns två latexfria gummiband som gör det enkelt att sätta fast rosetterna på hundens topknot, utan att skapa något obehag hos hunden.

Tack för du väljer Dog Bows by Linnea. Och jag hoppas du hittar det du söker här på sidan. Har du några önskemål går det bra att höra av dig så kan jag säkert hjälpa dig.

De senaste produkterna

De senaste produkterna

NEW WEBSITE DESIGN SALE

10% OFF UNTIL 4TH OF FEBRUARY
close-link